Ja! Kumho däck är bra. Kumho är känt som ett av marknadens mest prisvärda däck, med en lång livslängdsgaranti för slitbanan. Deras däck erbjuder bra prestanda och har en välrenommerad ställning i branschen. Företaget grundades av Park In-chon år 1960 i Gwangju, Sydkorea, och gick tidigare under namnet Samyang Tire innan det ändrades till Kumho år 1996.

Kumho började sin exportverksamhet i Östasien innan de expanderade till den globala marknaden, vilket har gett dem en imponerande historia inom däckindustrin.

Även om Kumho är ett mindre känt märke jämfört med stora aktörer som Continental och Michelin, har de ett gott rykte när det gäller prestandadäck. Bland de bäst rankade från Kumho finns Ecsta PS31. Ecsta PS31 visade en bra balans mellan vått och torrt grepp enligt tester. Dock är dess styrrespons något bristfällig och det lever inte upp till förväntningarna för ett uhp däck.

Är Kumho ett bra märke?

Kumho är ett respekterat däckmärke som erbjuder en god balans mellan kvalitet och pris. Deras däck har visat sig vara tillförlitliga och hållbara. Dessutom har Kumho etablerat partnerskap med flera stora fordonsföretag, vilket ytterligare bekräftar deras produkters kvalitet och pålitlighet. Sammantaget kan man säga att Kumho erbjuder bra däckalternativ för dem som söker pålitlighet och prestanda till ett bra pris.

Är Kumho däck bullriga?

Kumho är kända för sin tysta prestanda. Deras däck har en förmåga att effektivt absorbera stötar och vibrationer från vägen, vilket resulterar i en smidig och tyst körupplevelse.

Tips

Med Kumho Ecowing får du ett mångsidigt däck som passar för alla vanliga bilar. Det erbjuder enastående lågt rullmotstånd, vilket ger en tystare körupplevelse och minskad bränsleförbrukning.

Om du väljer Kumho Ecsta får du ett högpresterande däck med stabila köregenskaper även vid höga hastigheter.

För en tyst och bekväm körning rekommenderas Kumho I’zen Artic Winter, ett odubbat vinterdäck som är utvecklat med fokus på komfort.

Vad passar din bil?