Söker du efter däck som är absolut världsledande när det kommer till off-road? Då är det Mitas däck som du söker efter och ska använda. Detta varumärke grundades så tidigt som år 1930 i Tjeckoslovakiens städer Prag samt Zlin. De fick snabbt fäste och har idag växt sig till en av Europas främsta tillverkare av däck och går idag att finna världen över. År 2013 togs nästa steg i varumärkets fortsatta tillväxt när de gick samman med märket Savatech.

Det säkra valet

Mitas är det varumärke som har ett brett sortiment för kunder att ta del av. De tillverkade till en början däck avsedda för off- road körning för att sedan åta sig att tillverkar däck anpassade för speedway. Sen dess har det gått fort.

Mitas däck använda på personbilar, inom jordbruk på traktorer, motorcyklar, Scooter, MC, flygplan, lastbilar samt veteranfordon och mycket mer. Detta är ett företag som kommit att förtjäna sin roll som världsledande inom tillverkning av däck. Företaget besitter goda kunskaper, en lång erfarenhet, innovativa tekniker och de nyttjar material av världsklass vilket gör detta till det säkra valet vid köp av däck.

Mitas däck har många nöjda kunder

Mitas däck låter dig nyttja däck av allra högsta kvalitét och är däck att lita på. Att Mitas kommit att växa sig så stora som de gjort går hand i hand med en mycket god kundnöjdhet. De som väljer att införskaffa Mitas till sina fordon tycks inte ångra sig. Många kunder uppger att de aldrig stött på däck som tillåter de att köra i svår terräng utan en risk för att tappa greppet.

Varumärket tog en start genom att specialisera sig på off-road däck och de har sedan år 1930 fortsatt arbeta på däck av dessa typer vilket gör detta till några av marknadens tryggaste och säkraste däck för dig att använda dig av på samtliga fordon.

Vad passar din bil?