Ace fälgar har blivit kända för att vara robusta men med innovativ och stilfull design. Företaget “Ace Alloy Wheel” startades 1996 i Taiwan men har vuxit snabbt på grund av en hög efterfrågan av eftermarknadsfälgar och har idag flera fabriker. Varumärket är numera marknadsledande och tillverkar fälgar av mycket bra kvalitet. Ace fälgar är med andra ord ett säkert och tryggt köp. Ett plus är att företaget har som målsättning att ge sina distributörer samt agenter bästa service vilket bland annat innebär hög kvalité på sina produkter, bra support och fungerande leverans.


Samtliga Ace fälgar har i USA testats, designats och utvecklats enligt SAEJ2530 standard och i Europa enligt TUV standard. TUV certifiering innebär att produkten testas och uppfyllt minimikraven (enligt tysk lag) gällande produktsäkerhet och utrustning.

Vilka bilar brukar ha Ace fälgar?

Ace Alloy Wheel har de bästa tillverkade eftermarknadsfälgar som finns på marknaden idag. Varje produkt är designad och byggd för att inspirera sportbilar av hög kvalitet som exempelvis BMW 8-Serien, Porsche Cayman samt Mercedes-Benz SL-Class. Men även bilar som Lexus, Chevy, Audi, Chevrolet Corvette, Land Rover, Hyundai, Volkswagen Passat och Volvo använder gärna deras fälgar. Det kan vara bra att veta att Ace är QS9000 samt ISO9002 certifierade vilket innebär att dessa fälgar är några av de bästa på marknaden.

Byggda för att inspirera

Ace skapar aluminiumfälgar för att inspirera och för att klara längre färdsträckor samt transporter. Produktionsprocessen förbättras konstant genom att personalen lägger ner mycket tid på att forska om nya mönster, material och nya metaller. Ace har som målsättning att tillverka fälgar av högsta kvalitet och siktar på att årligen förbättra säkerheten, kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter. Fälgarna gjuts med avancerade utrustningsmaskiner som garanterar konstruktionens höga kvalitet.

Hela processen kontrolleras från början till slut av ingenjörer som alltid ser till att det inte finns några felaktigheter. Företaget har som målsättning att Ace aluminium fälgar ska kunna klara alla vägförhållanden oavsett om de är svåra eller normala. Fälgar finns att köpa i flera storlekar som exempelvis arton tum, nitton tum samt tjugo tum.

Vad passar din bil?