Topp fem rosa fälgar

Vi listar dem snyggaste rosa fälgarna för 2025. Ja, du läste rätt, rosa fälgar. Om du är en person som gillar starka färger och vill synas på vägarna så ska du kolla in vår lista!

Det svåraste med att köpa nya fälgar är oftast att välja vilken modell samt färg man ska ha. Idag finns det oändligt med fälgar på marknaden att välja mellan, och det finns många som ser nästan identiska ut. Fälgar har blivit allt mer av en lyx accessoar som folk köper för att pimpa upp sina bilar. Och trenden skiftar hela tiden från den klassiska, silvriga designen till färgsprakande och mer avancerade design. 

Invasionen av färgglada fälgar

Under 2022 har fälgar med starka färger blivit en stor trend. Vi ser alltmer folk som kör runt med blåa, röda, brons och rosa fälgar på vägarna. Och trenden förväntas att bli ännu mer populär under 2023. Vi ser det framförallt på stora bilmässor, tex Elmiamässan där alla vill sticka ut lite extra med sin bil. Finns det ett bättre sätt att sticka ut på än att montera på ett par rosa fälgar på bilen? Därför har vi gjort en lista till er, som vill att bilen ska sticka ut lite extra nästa år. 

Här kommer de snyggaste rosa fälgarna 2025

1. Imaz wheels Im5 Candy red

rosa fälgar

IM5 är en välkänd fälg över hela Sverige, och en av landets mest googlade fälgar. Det är en fälg som syns på många bilar, och de flesta känner till modellen. Visste ni att den finns i färgen Candy red? Det är en glansig rosa/röd konkav fälg som kommer i vänster och höger rotation. Finns i 19-20″.

Fabrikat: Imaz wheels

Modell: IM5

Färger: Silver, svart, Gunmetal, B-P, Candy red

2. ASA TEC AS2 PINK

rosa fälgar

Tec speedwheels är ett varumärke som är välkända för att tillverka färgglada fälgar. AS2 pink är en chockrosa färg, som definitivt kommer att synas. Fälgen har en även en väldigt sportig design med många ekrar. AS2 har varit mycket känd bland bilförare i Tyskland. Finns i 17-19″.

Fabrikat: Tec speedwheels

Modell: AS2

Färger: Silver, svart, brons, mint, blå, grön, guld, rosa

3. Fälg 8885

Den här kaxiga rosa fälgen förknippas oftast med märket BBS. Men faktum är att 8885 är en egen fälgtillverkare, fälgen är en honnör till motorsports racet Le Mans. Den tidlösa stilen ska efterlikna de klassiska racing fälgarna. Finns i 15 och 17″.

Fabrikat: 885

Modell:885 Classic RS Pink

Färger: Silver, svart, brons, rosa, röd

4. Hussla 030

Husla är fälgtillverkare från Australien. De har tagit fram en rosa fälgmodell med svängda, eleganta, sportiga ekrar. Passar på både sportiga, kompakta och medelstora bilar. Fälgarna går även att få i staggerd fitment. Husla själva beskriver fälgen som en premiumfälg i både struktur och design. Storleken går att specialdesigna på beställning.

Fabrikat: Hussla

Modell: Hussla 030

Färger: Röd, vit, mint, rosa, B-P

5. ESR Forged ES15

rosa fälgar

Dags att tömma plånboken! Här har vi en premium fälg som kostar att synas med. Men snygg är den! En metallic rosa färg med silvrig läpp, och ekrar som bildar ett snyggt stjärnmönster. ESR är fälgtillverkare baserade i USA som är kända för att tillverka riktigt snygga och unika premium fälgar. Går att special designa storlek. 

Fabrikat: ESR

Modell: ES15

Färger: Graphite, röd, rosa

Gillar du färglada fälgar? Spana in vår lista där vi rankar de snyggaste guldiga fälgarna! Kör med guldiga fälgar 2025

Vad passar din bil?