Som en av Sveriges ledande återförsäljare av premiumfälgar är Lars K Design ditt självklara val. Välj bland ett spännande sortiment av fälgar i olika varianter från mängder av tillverkare och till de flesta bilar.

Exklusiva fälgar

Lars K med säte i Falun, Dalarna, är en av de stora aktörerna inom exklusiva fälgar på den svenska marknaden. Vi erbjuder vårt kompletta sortiment av premiumfälgar till både privatpersoner och företag. När du köper fälgar via Lars K kan du lita på att få bra service, hög kvalitet och ett optimalt utbud av fälgar från marknadens främsta tillverkare och varumärken.

Letar du efter något speciellt när det gäller fälgar till din bil kan vi med stor sannolikhet erbjuda det du söker. Våra erfarna fälgexperter till medarbetare är dina bästa guider till ett lyckat köp av exklusiva fälgar. Vi ger dig gärna tips och råd inför köpet.

Lars K har ett brett sortiment fälgar

Utan tvekan är det här en av Sveriges ledande experter på fälgar till de flesta bilmodeller. Hos Lars K kan du räkna med vass kunskap både när det gäller design och funktion. Billtillbehör och fälg är det centrala i Lars K Designs verksamhet.

Idag är företaget generalagent i hela Skandinavien för bland annat premiumklassade fälgmärken som Ferrada och Rennen. På svensk hemmaplan samarbetar Lars K i rollen som generalagent för bland annat renommerade fälgaktörer såsom Niche, RSV Forged och Kleema.

I fälgfirmans breda sortiment återfinns det bästa från den internationella fälgmarknaden. Här kan du hitta exklusiva fälgar från Rotiform, Vorsteiner, Ispiri, ADV.1, Donz, Vertini, Stance, Avant Garde, D2 Forged, Cor Wheels, DPE Wheels, VIP Modular Wheels och MEC Design. Det var inte hela listan, men ett bevis för Lars K Designs imponerande utbud av fälgar.

Letar du efter ett specifikt varumärke eller en fälgtillverkare som Lars K Design primärt inte representerar? Många gånger kan fälgexperten ordna det mesta – även fälgar som inte finns i lager eller är ovanliga på marknaden.

Fälgar från Lars K Design kan med fördel användas till de flesta bilar och för dig som är ute efter premiumkvalitet är det här din nästa leverantör av exklusiva fälgar!

Vad passar din bil?