SvF är ett företag som härstammar från Eksjö och som under många år producerat och sålt såväl fälgar som tillbehör till hjul. SvF är en förkortning för Svenska fälg. Det är främst i Eksjö som produktion av dessa fälgar har gjorts. Detta företag fick snabbt en stark grund att stå på och intresset för fälgarna växer mycket fort och slutligen kom detta SvF att köpas upp av en grossist som fortsatt säljer fälgar från detta märke. SvF har ett brett sortiment av fälgar, och i en mängd färger som matt svart, blank gun, sidenmatt svart, hyper silver och matt grå och ett flertal till.

SvF – fälgar för samtliga bilar

SvF är ett fälgmärke som är oerhört välkända för sitt utseende som går i det moderna spåret. De arbetar dagligen för att kunna fortsätta utvecklas som företag men även sina fälgar där de ständigt söker möjligheter för att kunna förbättra kvaliteten på fälgarna. Detta är fälgar som passar samtliga bilar, oavsett storlek och märke och gör att din bil får ett modernt utseende. Att välja att använda SvF fälgar på dina däck är att välja kvalitet. Bortom detta är dessa fälgar det ekonomiska valet för dig som bilägare som inte vill lägga allt för mycket pengar för att få ta del av den goda kvalitén som du här får.

Därför ska du välja SvF

Detta är ett märke som har ett mycket brett sortiment för sina kunder att välja mellan. Med en brinnande vision om att ständigt förbättra samt att fortsätta utveckla sina fälgar och dess kvalitet är detta nu det självklara valet för många bilägare. De producerar robusta fälgar i aluminium som är mycket tåliga. De är speciellt framtagna för att klara det tuffa vintervädret som vi i Sverige får uppleva samtidigt som de gör sig snygga under sommarhalvåret. Detta är det självklara valet för dig som bilägare som inte orkar trixa, fixa och byta fälgar när det är dags för sommardäcken att åka på.

Vad passar din bil?