25 st fälgar till din läckra Mercedes

Har du en riktigt snygg mercedes, men inte så snygga fälgar? Det är inte alla OEM (originalfälgar) som är snygga. Framförallt ser alla likadana ut – men du kanske är sugen på att sticka ut från mängden? Ge din mercedes en makeover som separerar den från resterande mercedes bilar? Då är eftermarknadsfälgar ett bra alternativ för dig. Det finns många olika märken och stilar, och du kommer garanterat att hitta något som passar just din stil. Om du behöver lite tips så spana in vår lista där vi har valt ut 25 snygga fälgar som passar på mercedes.

Viktigt att tänka på vid köp av nya fälgar

Innan du köper nya fälgar till din mercedes måste du ta reda på bilens hjulsystem. Bredd, bultmönster och ET mått måste stämma med vad som är rekommenderat för bilen, annars kommer fälgarna inte passa. Fälgarna vi kommer att rekommendera passar till en del mercedes bilar, men alla fälgar kanske inte passar just din bil och därför är det viktigt att ta reda på rätt information i förväg. Om du är osäker kan du alltid fråga oss på Däckline, vi hjälper dig gärna med alla däck och fälg relaterade frågor. Om du verkligen vill ha en specifik fälg som inte passar din bil kan man ta hjälp av modifications redskap såsom spacers och centrumkåpor. 

Snyggaste Mercedes fälgarna 2025

1. Imaz wheels FF588

mercedes fälgar

Den här fälgen har vi sett på många Mercedes bilar, allt från C-klass till E-klass och CLA. Det finns även ombyggda bilar som tenderar att älska FF588. Den sportiga looken passar perfekt ihop med Mercedes lyxiga stil.

2. FF635

mercedes fälgar

Den här fälgen sitter som en smäck på Mercedes bilar. Fälgen har en lyxig touch, vilket går hand i hand med en exklusiv mercedes varesig det är E-klass, C-klass eller A-klass.

3. FF499

En stilren fälg med långa raka ekrar som sitter snyggt på nästan alla bilar. FF499 kommer garanterat att lyxa till utseendet på din bil och passar de flesta mercedes modeller.

4. FF675

En till stilren fälg med raka ekrar, men med en svart läpp runt om som ger den lite extra sportkänsla. Letar du efter en super konkav fälg är FF675 rätt modell för dig. Detta är en fälg som passar alla.

5. FF660

Detta är en stilren fälg med det där lilla extra. Den har fem tjocka ekrar, med snygga detaljer som utstrålar exklusivitet. FF660 finns dessutom i den kaxiga färgen ocean blue, om du vill sticka ut extra mycket.

6. FF533

Den här fälgen är till för dem som vill göra drastiska ändringar på sin bils utseende, för tro mig, dessa fälgarna syns. FF533 kommer att höja coolhetsfaktorn på din bil med 99%.

7. IM5

Den här fälgen är ioförsig känd för att vara en “volvo-fälg”, men låt inte er luras av det. IM5 sitter riktigt snyggt på mercedes bilar, speciellt i färgen candy red.

8. FF481

En mycket robust och kaxig fälg som inte riktigt går att missa. Gillar du unika fälgar med mycket detaljer borde du kolla in FF481.

9. FF517

Tillbaka till en lite simplare fälg, för er som gärna ligger lite lågt. FF517 må vara väldigt enkel i sin design, men har en elegans och stil  som får bilen att se extra lyxig ut.

10. FF593

FF593 tillhör också fälgarna som har lite mindre detaljer. Det innebär att den är lätt att rengöra, för er som inte vill lägga ner flera timmars jobb på sådan sysselsättning.

11. FF556

Detta är också en fälg som är väldigt lätt att rengöra, då den har få detaljer och tjocka ekrar. Dock har den här en helt annan stil jämfört med FF593, som ser lätt och smäcker ut medans FF556 ser robust och sportig ut. 

12. Japan racing JR42

En mycket populär fälg till mercedes. Framförallt i USA. Mycket snygg fälg att titta på.

13. SL02

Framförallt den här fälgen har vi sett på många mercedes bilar genom åren. SL02 har en simpel design med raka ekrar, men kommer i många häftiga färger såsom guld.

14. JR28

Här har vi en fälg med lite mer detaljer. JR28 utelämnar ingen, utan syns vart den än kör. En tuff fälg som ger bilen en extra sportig touch.

15. JR11

mercedes fälgar

Den här modellen är mycket konkav och sitter så snyggt på bilen. Den är borstad med en matt yta och finns i många spännande färger.

16.JR23

mercedes fälgar

Här har vi en riktig robust racing fälg. För föraren som gillar extra detaljer och många bollar i luften är JR23 den perfekta fälgen. Men glöm inte att du måste ha tålamod att rengöra den själv.

17. JR34

mercedes fälgar

En riktig stjärna. Det är vad JR34 är. Den lyser upp dagen och natten med sin närvaro och framhäver din bil på ett graciöst sätt.

18. JR36

mercedes fälgar

En snygg fälg med en lätt rotation som tar fram bilens finaste sidor. Den här fälgen sitter riktigt snyggt på mercedes bilar, oavsett modell.

19. JR20

mercedes fälgar

Ett mycket funktionell fälg med tjocka ekrar. Fälgen har varit mycket uppskattat i USA och det är en gammal klassiker som aldrig dör ut.

20. JR30

Den här fälgen har en unik design med få,korta ekrar. Mönstret ser nästan ut som ett spindelnät, men sitter så snyggt på mercedes bilar.

21. Concaver CVR2

mercedes fälgar

Alla CVR fälgar passar till nästan alla nyare mercedes bilar, då du kan specialanpassa hjulinställningarna. Du kan dessutom specialanpassa en färg till fälgen. CVR2 har redan en fantastisk snygg design, vad mer kan man önska?

22. CVR4

mercedes fälgar

CVR4 är en mycket konkav fälg som kommer att ge din bil en helt ny makeover. Designen är både stilren och sportig på en och samma gång.

23. Dezent TZ

mercedes fälgar

Den här fälgen håller mycket hög standard på grund av enastående kvalité. OCL är kända för att tillverka slitstarka och funktionella aluminiumfälgar.

24. Oz leggera

mercedes fälgar

OZ är ett annat varumärke som är välkända för bra kvalité. Fälgarna sägs hålla länge, och är dessutom snyggt designade.

25. Nitro epic

mercedes fälgar

Den här fälgen passar även lite större mercedes bilar, då den tåler mer vikt än standarden. Nitro epic är perfekt för dig som kör en SUV eller större bil.

Läs även: Tomason fälgar och dess popularitet över tid

Vad passar din bil?