Svarta fälgar? Här är topp 20 i Sverige

Svarta fälgar är några av de populäraste på marknaden. Den enda färgen som säljs mer är silver. Svarta fälgar passar verkligen till allt. Sen är det en preferens sak, men estetiskt sätt finns det ingen bil som inte skulle passa med svarta fälgar. Det har även blivit en trend att folk kör med helsvart (svarta fälgar och svart bil) för att uppnå en kaxiga look. 

Lättillgängligt

En logisk anledning till att svarta fälgar har blivit så populärt är att det är väldigt lätt att få tag på dem. Nästan alla fälg modeller idag tillverkas i svart färg. Svarta fälgar tåler även smuts lite bättre, vilket gör dem optimala att köra med under vintern. Det är inte lätt att välja när utbudet är så stort. Därför hjälper vi er idag, genom att ranka Sveriges snyggaste svarta fälgar! (tryck på bilderna för att komma till respektive fälg)

Topp 20 svarta fälgarna enligt oss

 

1. Imaz wheels FF499

svarta fälgar

FF499 är en snygg och fräsch sport fälg. Lyxig och konkav design med lite smalare ekrar som gör att bilen får en sportigare framtoning, och maximal prestanda. En snygg och tidlös design. Färgen Glossy black är en svart fälg med en glansig nyans som kommer att lyxa till utseendet på din bil. 

2. Imaz wheels FF675

svarta fälgar

En mycket konkav fälg som var väldigt populär förra året. Den här fälgen har en mattsvart färg, med en glansig svart läpp. Den simpla eleganta designen sitter snyggt på nästan alla bilar. 

3. Imaz wheels FF593

svarta fälgar

FF593 har snygga designade y-ekrar som går hela vägen ut med kaxiga små detaljer som gör att denna fälg verkligen sticker ut från mängden. Med denna exklusiva svarta färg kommer FF593 att bli en fullträff. Fälgen är tillverkad med flowforming teknik vilket gör fälgen otroligt lätt.

4. Imaz wheels FF556

svarta fälgar

Den ultimata black edition! FF556 är för dig som vill ha en redig och robust fälg som är både stark och är lätt. FF556 ekrar har inga särskiljande detaljer utan har en jämn och tålig yta i ett enda stycke. De breda och konkava ekrarna ger din bil ett tufft utseende.

5. Imaz wheels FF660

Svarta fälgar

FF660 är en unik aluminiumfälg med låg vikt och med ett lyxigt utseende. FF660 har en stilren form med läckra detaljer som gör fälgen väldigt exklusiv. Den snygga svart polerade färgen med en skinande läpp kommer definitivt att dra många blickar till sig.

6. Imaz wheels FF533

FF533 har kaxiga ekrar som går hela vägen ut till kanten av fälgen. Detta är en konkav fälg, och ju större fälg desto mer konkav effekt få du. FF533 har en sportig design med snygga detaljer som kommer att ge din bil en kaxig look med sin svart polerade yta.

7. Imaz wheels FF689

Med sin konkava design och snygga matt svarta färg i mitten, kombinerat med en svart glansig läpp, kommer FF689 att förvandla din bil till en helt ny.  Att byta fälg är ett enkelt sätt att få en ny, fräsch look på sin bil utan att behöva spendera en förmögenhet. Denna fälgen är både prisvärd och snygg.

8. Imaz wheels IM5

IM5 är en av Sveriges populäraste fälgar. IM5 i svart har synts på många bilar i Sverige och vi förstår varför. Med höger och vänsterrotation får din bil en riktigt kaxig och sportig effekt. Detta är en fälg som är snygg på alla bilar.

9. Imaz wheels IM14

En glansig svart och mycket konkav fälg. Även om IM14 är mycket simpel i designen, sticker den verkligen ut i mängden. Kanske för att den är så konka och har snygga detaljer?

10. Imaz wheels IM8

IM8 beskrivs bäst som en stilren fälg kombinerat med en vass design som ger din bil en elegant touch. Nu kan du enkelt med hjälp av IM8 köra med en elegant fälg med en läcker matt finish i aluminium. Matt Black är en djup svart fälg med en matt yta som gör att den känns väldigt exklusiv.

11. JR29

Den här blanksvarta fälgen är både snygg och prisvärd. Snygga detaljer som ger bilen en sportig touch.

12. JR6

Detta är en unik och robust fälg i mattsvart med små silvriga detaljer som gör att fälgen verkligen får en retro känsla.

13. Monaco wheels CL2

Detta är en tålig och robust fälg. Passar även de mindre bilarna, och har fantastisk funktionalitet.

14. Concaver CVR1

CVR1 i färgen platinum black ger din bil en både exklusiv och kaxig look. Snygga detaljer och en blank finish.

15. Concaver CVR4

Denna fälgen är glansig svart, och mycket konkav. Vill du snygga till utseendet på din bil är detta definitivt ett bra alternativ.

16. RAUTAMO RONAL R41

Detta är de perfekta fälgarna för lite mindre bilar. Mycket prisvärda, men ändå stilrena och snygga.

17. Image Vega

svarta fälgar

En mycket slitstark och populär fälg som är mycket passande under vintersäsong. Kör både med säkerhet och stil.

18. Image Stella

svarta fälgar

Fälgen är både elegant och passar till det mesta. Image Stella är en populär och stilren fälg med fem ekrar. Färgen M.BLK är en snygg glansig svart färg.

19. OZ Leggera

svarta fälgar

Detta är en premium fälg som är lite dyrare, men så läcker. Om du gillar att lyxa till det och spendera pengar på fälgar är detta definitivt en stark kandidat.

20. JR19

svarta fälgar

Ett mattsvart fälg med attityd. Den unika designen kommer att ge din bil en sportig look.

Läs även Snyggaste rosa fälgarna 2025

Vad passar din bil?