Supreme fälgar? Man kan argumentera för att vissa bilmodifieringar är praktiska och eventuellt nödvändiga. Till exempel kan ett lastnät för bagageutrymmet på en SUV eller crossover vara praktiskt för någon som regelbundet bär en massa saker. Å andra sidan är vissa modifieringar enbart för stil eller till och med för att skryta.

Exempelvis har vissa inga som helst problem att spendera stora summor pengar för att man vill sticka ut från mängden gällande mode (särskilt sant är detta när man kollar på exklusiva streetwear-märken som Anti Social Club, Supreme och så vidare) De satsar nämligen hårt på att vara exklusiva.

Det är inte ovanligt att streetwear-märken släpper modevaror till mycket höga priser i väldigt begränsad kvantitet. Det kan påstås att ingejören bakom denna mycket ovanliga strategi är det berömda New York-märket Supreme.

Förutom att vara stora inom mode är Supreme också kända för att sätta sin logotyp på väldigt slumpartade föremål som tillexempel megafoner, brandsläckare och till och med tegelstenar. Oavsett föremål, om det har Supreme-logotypen, är det garanterat en het säljare.

DUB Wheels är ett av de mest välrenommerade hjulmärkena i världen. Det är en sidogren av DUB Magazine, som startades på det snabbväxande intresset för kromfälgar på lyxbilsmärken som Bentley, Rolls-Royce och Mercedes för att nämna några. Sedan starten av varumärket DUB Wheels har företaget samarbetat med musikkändisar, sportstjärnor och många andra (som Supreme)

DUB:s senaste samarbete med Supreme

Ett av DUBs senaste kollaboration är med just Supreme, de har tillsammans skapat 24 tums ”spinner” fälgar som har det ikoniska Supreme logotypen på själva fälgen. En “spinnare” är en speciell typ av fälg som är utformad så att hjulets framsida kan snurra oberoende av fälgen så att det kan skapa en illusion av att hjulen snurrar när bilen står still. Fälgen som kommer i begränsad upplaga tillkännagavs på Supremes Instagram-sida i en teaser-video med hjulen på en Rolls-Royce. Spinnerhjul blev från början populärt i 2000-talet när rapartister och idrottare skulle utrusta sina bilar med dem

Vad passar din bil?