Under de senaste fem årtiondena har fälgar från varumärket Wolfrace haft samma betydelse som högkvalitativ, prisvärd, och stilmedveten. Deras produkter består av snygga aluminium fälgar och ett stort urval av designer, färger för många olika slags fordon! Inklusive fyrhjulsdrivna fordon och SUV

Premiumsortimentet från Wolfrace kommer med upp till 5 års garanti, samt en eftertraktad TUV-certifiering. Wolfrace har alltid legat i framkant när det gäller tillverkning och kvalitet. För närvarande är detta det enda brittiska varumärket som erbjuder 5 års garanti på sina premiumfälgar!

Via sitt 30 000 kvadratmeter stora distributionscenter skickas tusentals fälgar direkt till återförsäljarnätverk i Europa och över hela världen varje vecka.

Wolfraces varumärke och produktsortiment erhåller beundransvärd trovärdighet bland fälg entusiaster och kvaliteten är oöverträffad, till exempel är några av våra Wolfrace-fälgar TUV-godkända med fem års garanti på utvalda ytbehandlingar.

Fälgar från Wolfrace

Wolfrace Eurosport ROAD – Designledande sortiment bestående av lättmetallfälgar fortsätter att gå från klarhet till klarhet och innehåller flera bästsäljande fälgar som Assassin GT2, Turismo2 och Munich2 – många är även anpassade för kommersiella fordon som VW Transporter och Vauxhall Vivaro skåpbilar. Välj Wolfrace Eurosport om du vill sticka ut från mängden.

Wolfrace Explorer OFF ROAD – Nya Wolfrace Explorer-fälgar kommer i olika storlekar och bredder med fokus på offset. Wolfrace kan bearbeta olika offset internt för ett brett utbud av bågar och bågförlängningar som används på 4×4-fordon och pickuper.

Wolfrace TrackReady TRACK – Om racing och körning är det bästa du vet är Wolfrace TrackReady-sortimentet för dig. Pro-Lite erbjuder en viktbesparing (perfekt för racing där vartenda kg räknas) jämfört med originalutrustning av lättmetallfälgar och kombinerar en högkvalitativ finish med no-nonsens design. Storleksintervallet är 17 tum till 18 tum.

Wolfrace 71 LUXURY – Ett högkvalitativt utbud av 4×4 och lyxiga SUV-fälgar, storlekar inkluderar 18″, 20″ och 22″. Dessa fälgar passar bäst för ägare av lyxbilar med kräsen smak för kvalitet och stil.

Vad passar din bil?