Fälgarna på en bil kan göra stor skillnad för dess utseende. Det är trots allt en av de mest ändrade delarna på de flesta bilar (särskilt de som kommer med riktigt fula original fälgar) och vissa bilar gör sig till och med ett namn bara för att fälgarna är så fula. Som BMW i3? Hur som helst vi kommer gå igenom det topp 5 fula original fälgar!

Det finns en hel del fula hjul som kommit ut från biltillverkarna. Så pass många att vi kan göra en topp 5 lista som dessutom var svår att få ihop på grund av höga konkurrensen med fula fälgar. Detta är alltså ett urval, vissa fälgar ser helt enkelt billiga ut, andra rent ut sagt fula och en del är bara roliga. Hur som helst borde dessa fälgar aldrig satt på bilarna som original.

Topp 5 fula fälgar

Honda Civic 17-tums fälg – Dessa fälgar har helt enkelt för mycket på gång. Tyvärr tycker vi att de flesta av de fälgar som erbjuds på den moderna generationen Civic bara är lite för mycket, som att man försökt för hårt.

VW Jetta 17-tums fälg – Det händer för mycket med de nya fälgarna på Jetta. De ska försöka se häftiga ut men har floppat totalt. och är bara ännu en fälg i ett överflödande hav av dem.

Kia Soul EV 16-tums fälg – Ja, vi vet, poängen med ”elbils” hjul är att de ska vara aerodynamiskt effektiva, inte snygga. (här har man verkligen tänkt funktion före utseende) De udda fälgarnas detaljer fungerar bara inte.

BMW i3 19-tums fälg – Inget av BMW i3:s hjul är överdrivet attraktivt för vad det är värt.

Tesla Model 3 18-tums fälg– Det här är vad som händer när du helt kastar utseendet till förmån för effektivitet. Model 3:s aerodynamiska-hjul ser ut som en Clypeasteroida. Tesla säljer också navkapslar via sin webbplats för ägare, vilket i stort sett är ett medgivande att de inte är det mest attraktiva fälgarna på marknaden.

Vad passar din bil?