Det finns ett statement i hur de smäckra ekrarna möter fälgkanten, ofta fästa ovanpå den på ett distinkt vis. Vertini låter som ett italienskt märke men kommer från amerikanska Whittier i Kalifornien där huvudkontoret är beläget. Vertini Wheels är ingen duvunge i branschen, man har mer än 20 årsfälgutveckling bakom sig och har satt i system att göra fälgar till konstverk och teknisk innovation.

Vertini är synonymt med lyxfälgar, det vackraste och mest eleganta du kan finna. Det vilar nästan en hypnotisk känsla över de smala, spretande och vackra ekrarna som återfinns på så många Vertinis.

Hantverk och teknologi i fokus

Vertini föddes med målsättningen att kombinera gediget hantverk med professionalism och state of the art teknologi. Högsta standard, så högt man kunde komma – perfektion! Varje detalj och element i fälgen skulle andas lyxkänsla, och så är det än idag. Vertini Wheels erbjuder en exklusiv, smäcker och modig statuskänsla med guldkant.

Varje Vertini fälg genomgår enskilda hårda kvalitetstester och analyser för att säkerställa styrka, säkerhet och prestanda. Det innovativa utseendet ska lämna betraktaren med ett lyxigt och exklusivt intryck.

Vertini fälgen

Det finns flertalet vackra fälgar som kan nämnas, exempelvis “Concave series” som är en lyx-serie med tidlös design och superdjupa läppar. Denna lyxserie är prionjären i riktigt djup läppdesign som håller elegans och klass genom tid och rymd.

Vertini använder sig också av sin rotary flow forged technology i serien “Rotary Flow Forged”, även den en vacker serie med karaktäristiska Vertini-ekrar. Denna teknologi utförs i tre steg och har en special designad hydraulik.

Vertini har också ett intressant samarbete med VS Forged som man marknadsför på samma nivå som fälgarna under Vertini-namnet. Även Stance Wheels ingår i samarbetet runt VS Forged som skapar högklassig modern design där man använder ett speciellt aluminium, T6061.

VS Forged är det utimata street-och högprestanda-hjulet i en aggressiv och unik stil. VS Forged använder sitt epitet “If you can dream it, we can build it”.

Ska du köpa Vertini fälgar?

Det finns en guldkantad högklassig känsla runt de vackra och sofistikerade Vertini fälgarna. Och kvaliteten är hög. Dessa fälgar är genuina och något för dig som vill ha, och betala för, det där ” extra”.

Vad passar din bil?