Med fälgar från Etabeta får du ett riktigt snyggt och bra alternativ som passar till de allra flesta bilar. Etabeta håller en hög kvalitet och erbjuder fälgar i olika storlekar, färger och designer. Här hittar du bland annat billigare modeller som EtaBeta Tettsut Silver, men också EtaBeta Tettsut Matt Black i den högre prisklassen.

Vem tillverkar Etabeta?

Etabetas varumärke grundades år 1977 av Giorgio Prestini och har sedan dess försett människor över hela välden med snygga och väldesignade fälgar av bästa kvalitet. Idag erbjuder företaget fälgar av olika storlekar, där alla är 100 % producerade och utvecklade i Italien. Den vanligaste storleken är 15-22 tum, men variationer förekommer.

Vilka bilar brukar ha Etabeta fälgar?

Det finns gott om bilar som använder sig av Etabeta fälgar, men tittar man på de populäraste alternativen är det vanligast med Etabeta på bilar som BMW, Nissan, Volkswagen, Volvo, Ford och Audi. Vilka fälgar som passar till just din bil beror främst på serie och modell. Tettsut är t.ex. ett mycket vanligt och uppskattat alternativ till ovannämnda bilmärken, medan EtaBeta Piuma lämpar sig bra för sportigare bilar eller för bilägare som vill ha en mer sportig look. EtaBeta VENTi-R syns flitigt på racerbilar där 15 ekrar ger det där exklusiva intrycket.

Varför ska du satsa på fälgar från Etabeta?

Det finns flera orsaker till varför fälgar från Etabeta är ett bra alternativ till din bil. Till att börja med är alla fälgar testade för att säkerställa att de uppfyller alla de krav som ställs på tillverkning och kvalitet, men de är också godkända av E.T.R.T.O och har genomgått kemiska tester och röntgen. Det stora utbudet med olika storlekar och designer ger dig också möjlighet att hitta ett par fälgar som passar din bil så bra som möjligt och som ger dig det intryck som du vill ha. Här hittar du ekrar som är formade som ett Y och som ger en modern look, men också mer traditionella och tidlösa alternativ som passar bra till vardags.

Läs mer: Hur pulverlackerar man fälgar?

Vad passar din bil?