Volvo 240 fälgar (för eftermarknaden)

Volvo 240 är en mycket populär bilmodell. Men det är inte lätt att välja fälgar, dels måste dem passa, men även sitta snyggt. Om du behöver lite tips på vad som passar din 240 ska du kolla in vår lista. Vi rankar 10st fälgar som passar och sitter super snyggt på Volvo240. En del av fälgarna kräver dock modifikationer för att passa, såsom spacers, navring etc. Det är annars svårt att hitta fälgar som passar just Volvo 240.

Vilka fälgar passar på Volvo 240?

1. Imaz wheels IM14

volvo 240 fälgar

IM14 är en fälg som är mycket populär bland Volvo bilar. Fälgen är väldigt konkav och finns i mindre storlekar. Fälgen är både exklusiv och prisvärd.

2. Imaz wheels IM5

volvo 240 fälgar

IM5 är en fälg som kommer i höger och vänster rotation. Den kommer i många olika storlekar och färger. Denna sportiga fälg har varit mycket populär bland Volvo bilar i Sverige i många år.

3. Imaz wheels FF481

Volvo 240 fälgar

4. Imaz wheels IM8

Volvo 240 fälgar

IM8 är en tålig och robust fälg som klarar av det mesta. Den har dessutom en unik och snygg design som passar Volvo 240 perfekt. IM8 finns i tre olika färger.

5. Imaz wheels IM13

volvo 240 fälgar

IM13 är en kaxig fälg som kommer att lyxa till utseendet på din bil. Fälgen är dessutom mycket prisvärd och tillverkad med hög kvalitativt aluminium.

6. Image Vega

Image vega

Image Vega är en fälg som passar perfekt till Volvo 260. Du kan köra med fälgen året runt, eftersom fälgen även är vinteranpassad. En snygg och dessutom prisvärd fälg.

7. Image Stella

Även Image Stella är vinteranpassad, dessutom mycket simpel och snygg. Passar de flesta små bilar och även vanliga personbilar. Alla Images fälgar håller hög kvalité och även en hög standard.

8. Image Brio

Image Brio är den fälgen som passar Volvo 240 bäst. Det behövs inga modikationer, fälgen passar precis som den är och sitter dessutom riktigt snyggt.

9. Imaz wheels IM16

En stilren och tidlös fälg beskriver IM16 väldigt bra. Med sin snygga design och genomtänkta detaljer kommer din bil att få ett riktigt lyft. IM16 är en Flow Forming fälg som görs i lättmetall som både är robust och tålig. Så om du är ute efter en tålig men lätt fälg som inte kostar skjortan så passar IM16 perfekt.

10. Oxxo brave

Sist men inte minst har vi Oxxo brave. En blank lättmetallfälg av hög kvalité. Fälgen har en fräsch och sportig design. Fälgen är även vinteranpassad, vilket gör att den är utmärkt att köra med under vintern. Slitstark och tåler smuts.

Topp 5 populäraste ocean wheels

Vad passar din bil?