Specialfälgar (special wheels) Vilka är deras fälgar?

Specialfälgar, idag kända som special wheels är Nordens största oberoende fälgleverantör. De grundades redan 1993, och har sedan dess jobbat med fälgar i det övre segmentet. Deras personal är specialister på fälgar. De producerar inte sina egna fälgar, utan jobbar som en grossist för noggrant utvalda fälgmärken. 

Noggrant utvalt sortiment 

Specialfälgar samarbetar endast med premiummärken som håller högsta standard. Men det betyder inte att fälgarna är superdyra, snarare tvärtom. Fälgarna är mycket prisvärda, speciellt för att ha så hög kvalité. De har alternativ till alla möjliga bilar, vare sig du kör en mindre personbil eller  en kaxig sportbil. De säljer även tillbehör till fälgar såsom navkapslar, bultringar, skruvar m.m.

specialfälgar

Miljö och samhällsansvar

Det är ett företag som tänker långsiktigt. De levererar produkter med hög kvalité som håller länge, samt återvinner uttjänta produkter. Smarta och genomtänkta transportlösningar, avfallshantering och energiförbrukning är även frågor som specialfälgar jobbar aktivt med. Samhällsansvar (CSR) är även något de jobbar aktivt med. De följer strukturen i ISO2600 där det är sju grundprinciper som är viktiga: organisationsstyrning, mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö, ansvarsfulla affärsmetoder, konsumentfrågor samt lokal samhällsutveckling. 

Köp specialfälgar hos Däckline 

Vi på Däckline har ett gott samarbete med specialfälgar sedan många år tillbaka. Deras sortiment finns att köpa hos oss, bland annat de populära märkena Image, CSP samt Nitro wheels. Specialfälgar har en fälgguide som kan hjälpa dig att hitta din bil och vilka fälgar som passar. Skriv endast in ditt regnummer, eller välj din bilmodell. 

Beställningssortiment

Om du har något specifikt önskemål eller inte hittar en fälg som faller dig i smaken via hemsidan går det att specifikt beställa fälgar av specialfälgar. De har ett beställningssortiment där du bland annat kan beställa fälgar från Eta beta och OZ racing. Du kan enkelt se vilka företag som specialfälgar samarbetar med på deras hemsida. 

Läs även:Biltema fälgar? What, existerar det ens?

Vad passar din bil?