Dags för nya fälgar? MooW fälgen tillverkas i extra tåligt aluminium som är anpassat att fungera utmärkt även i sträng kyla. MooW är en innovativ fälg som utvecklas löpande för att möta krav på både kvalitet och design. Om du kör mycket i det nordiska klimatet och behöver ha en fälg som tål svensk vinterkyla är MooW det perfekta valet. Det finns för övrigt flera fördelar med att investera i gedigen nordisk kvalitet.

Nordic Wheels står bakom MooW

Svenska Nordic Wheels utvecklar MooW och levererar en av marknadens bästa vinterfälgar. Detta är dock ingen överraskning då man är en del av Nokian koncernen som är kända för sina höga kvalitetsideal. Nordic Wheels huvudkontor och lager finns i Karlstad där man har skapat en databas och ett internetbaserat urvalssystem. Detta gör att kunderna snabbt kan välja fälg och däck från sin egen dator.

Vill du ha bra prestanda då ska du välja MooW fälgar

MooW fälgar är mycket populär och utvecklas löpande. Nya 672 är kraftfullt snygg! Detta är en fem ekrad, både klassisk och sportig fälg som är utvecklad för att ha bra prestanda och tåla en högre belastning. Fälgen fungerar på alla bilar och även till lätt transportbil. Ett bra val för den som kör tung last under en lång sträcka, men faktiskt också supersnygg med en sportkaross över sig.

Den bästsäljande fälgen är MooW 618 i kombination med däcket Nokian Hakkapellitta 7. Denna populära kombo har sålt som smör i sol och har mycket nöjda kunder. MooW 618 är en kraftfull fälg med platta ekrar i grovhuggen aluminium. Den utstrålar ett genuint självförtroende och ger ett mycket gott intryck.

Det är dock uppföljaren till MooW 618 som skräller mest vad gäller utseendet. MooW 700 tar fram det lilla extra som gör att omgivningen uppmärksammar den. Den har tio ekrar och är en blandning av klassisk modell med en rå och betydligt farligare uppsyn. Ekrarnas placering och hur de bildar en “v-böj” mellan muttrarna ger den en helt annan dimension än sin föregångare. Det här är jet-planet bland dessa tre.

MooW teamet arbetar nära sina kunder och tillverkar fälgar behovsdrivet och även trendmedvetet.

Vad passar din bil?