Compomotiv fälgar etablerades redan år 1973. Sedan dess har dem framgångsrikt tillgodosett kraven från ledande motorsporteam runt om i världen. Dessutom har man producerat en mängd tävlingshjul som uppfyller de tuffaste standarderna i motorsportsvärlden. Genom att investera i utveckling, forskning och den senaste tekniken inom hjulproduktion har man inom Compomotiv säkerställt högsta kvalitet.

Tack vare precisionen och teknologiska innovationen har hjul från detta företag bidragit till att förare och motorsportteam runt om i världen vunnit otaliga racingmästerskap genom åren. Dessa otroligt goda resultat och framsteg har gjort fälgar från Compomotiv något alla racing- och bilentusiaster måste ha.

Fälgar från Compomotiv

Performance – Dessa fälgar finns i ett brett utbud av olika stilar. Compomotiv teknologi i världsklass, dessa racingfälgar är uppbackade av erfarenhet! Sedan 1973 har performance utbudet vunnit nationella och internationella tävlingar – tävlingshjulen med det ultimata förhållandet mellan styrka och vikt. Det ultimata rallyhjulet i aluminium. Värmebehandlat material och förstärkta fälgkanter ger dig möjlighet att vinna scenen. Lämplig även för standardvägar.

  • TH2 PERFORMANCE aluminiumfälgar
  • CXR PERFORMANCE aluminiumfälgar
  • MO5 PERFORMANCE aluminiumfälgar

Heritage – Klassiska hjulstilar och acklimatiseringar, som återfödda för den moderna världen. Compomotiv Heritage serien är designade för att komplettera ditt klassiska prestandafordon perfekt. De kommer i olika mått och variationer.

  • RT HERITAGE aluminiumfälgar
  • ML HERITAGE aluminiumfälgar
  • HSP HERITAGE aluminiumfälgar

Off Road – Det ultimata terränghjulet i aluminium. Värmebehandlat material och förstärkta fälgkanter ger dig alla möjligheter att övervinna hinder. Dessa fälgar är även lämpliga för vanliga vägar.

  • PD OFF-ROAD aluminiumfälgar

Kompromisslös standard

Alla Performance fälgar från Compomotiv är tillverkade av en värmebehandlad och härdad aluminiumlegering och förstärkta fälgkanter.

Det är viktigt att komma ihåg att alla Compomotive-hjul är designade och tillverkade helt enligt en kompromisslös standard. Det betyder att hjulen du köper drar nytta av all teknik och och arv som används i hjulen du kan bevittna vinnande evenemang runt om i världen.

Vad passar din bil?