Zito fälgar från Zito Wheels (7 kända modeller)

Zito wheels grundades i USA och började ganska snabbt att exportera sina fälgar till europa. Fälgarna blev väldigt kända och säljs idag i många länder. Zito wheels är kända för att ha fälgar som passar alla, både de som gillar lite sportigare och de som gillar eleganta. De anses vara en av de snyggaste eftermarknadsfälgar i världen. Deras estetiska egenskaper har lockat bilentusiaster över hela världen. 

Är Zito wheels bra?

Zito wheels har funnits på marknades i över 10 år och har som mål att ligga i framkant både när det kommer till design och teknologi. De använder sig av bra material och maskiner och utvecklar ständigt sin teknologi. Fälgarna är tillverkade med en hög standard och är kvalitétsmässigt en av de bästa eftermarknads fälgarna idag. Zito wheels är så säkra på att deras fälgar har bra kvalité att de erbjuder 2 års garanti på alla sina produkter.

Topp 7 Zito fälgar

1. ZS03

zito fälgar

Detta är en av Zitos originella modeller. Det är en tidlös design som har sålts i många år. Dessa fälgarna rullar på många vägar i USA, speciellt på lyxigare bilar.

2. ZF01

zito wheels

Denna fälgen ingår i Zitos flowforming sortiment, vilket innebär att det är en lättviktsfälg. Denna fälgen har mer av en sportig design och gör sig bra på de snabba bilarna. 

3. ZF05

ZITO WHEELS

Även detta är en flowforming fälg, med en elegantare touch. Denna fälgen passar föraren som vill ha en tidlös och exklusiv fälg som passar alla tillfällen.

4. ZS07

ZITO FÄLGAR

Detta är en riktigt robust och konkav fälg. Den har en sportigare framtoning, med tjocka ekrar. Det är också en av Zitos originella fälgar.

5. ZS15

Den tredje signatur fälgen. Den här fälgen har många ekrar och är definitivt till förare som föredrar en kaxigare look på bilen. 

6. ZF03

Detta är också en fälg med en elegantare design, och tillverkad i flow forming. En väldigt simpel men smakfull fälg som passar nästan alla bilar. 

7. ZF02

Sista fälgen är ZF02. En multifunktionell flowforming fälg som passar lika bra på racingbilar som personbilar. 

De 5 snyggaste Ashes wheels fälgarna

Vad passar din bil?