Snygga guldiga fälgar 2023

Dags att uppgradera utseendet på din bil med lite guldiga fälgar? Vill du skapa den här dyra lyxiga looken?

Då borde du spana in vår lista med topp 5 guldiga fälgar för 2023. 

Visst är fälgar något som är obligatoriskt att ha på sina däck, vare sig det är rostiga plåtfälgar eller originella aluminiumfälgar. 

Men idag används fälgar mer som en accessoar för att lyxa till utseendet på bilen för bilintresserade människor. Somliga köper smycken till sig själv, andra köper smycken till sin bil. För er som tillhör kategorin “köper smycken till sin bil” måste ni spana in vår lista där vi rankar lyxiga guld fälgar för 2023!

Nya fälg trender för 2023

Silvriga fälgar har alltid varit en klassiker, och de flesta nya bilarna kommer med silvriga fälgar som standard. Men vi ser knappt några guldiga fälgar på vägarna. Det har dock blivit allt vanligare med guldiga fälgar, speciellt i USA och Japan där man gillar att sticka ut lite extra. Men nu  verkar trenden även har nått Sverige, och dom senaste två åren har många av de stora fälg tillverkarna börjat sälja brons/guldiga fälgar. 

Våra topp 5 guldiga fälgar 2023

1. V1 Wheels V1

Guldiga fälgar

Är du ute efter en lite exklusivare fälg ska du spana in den här. En matt guld fälg i lite ljusare ton. Den kan omvandla vilken bil som helst till en sportbil. V1 wheels är en tysk färgtillverkare som tillverkar lyxiga fälgar med topkalité. 

Färger: Bronze, Grå, svart och guld

Fabrikat:V1 Wheels

Model: V1

2. Ocean wheels MK18 guld

guldiga fälgar

MK18 är en av Sveriges populäraste fälgar, speciellt till äldre volvo bilar. Denna fälgen finns såklart i en matt guldfärg, med vit läpp. Även om fälgen har en enkel design med endast fem ekrar, är igenkänningsfaktorn på denna fälgen definitivt hög.

Färger: Silver, Antracit, Svart, Vit och Guld

Fabrikat: Ocean wheels

Model:  MK18

3. JR SL01

Japan racing är kända för att ha tillverkat några av världens snyggaste fälgar. Det är ett företag som är baserat i Japan, men fälgarna går att köpa i hela världen. JR SL01 är inget undantag. En fälg med unika detaljer som får den att se både lyxig och snygg ut.

Färger: Silver, bronse, mattsvart, gunmetal och guld

Fabrikat: JR wheels (Japan racing)

Model: JR SL01

4. 79 Wheels SV-A GBLMB

79 wheels tillverkar sportiga fälgar med exklusivt utseende. SV-A GBLMB är inget undantag. Det är en skinande guld fälg som lyser starkt. Trots att fälgen är färgstark ser den elegant ut. Ekrar som bildar ett snyggt stjärnmönster och svarta detaljer som bryter av det guldiga på ett snyggt sätt. 

Färger: Guld

Fabrikat: 79 WHEELS

Model: Sv-A 

5. Ronal SC1 Motorismo Racing Gold Rim

Ronal wheels signatur är att designa väldigt unika fälgar. Många fälgar idag ser identiska ut, men ronal wheels fälgar sticker ut i mängden. Den här fälgen har en lite mörkare guldig ton, med en vit läpp runt om. Så om du inte vill köra med allt för färgstarka fälgar, är Ronal SC1 gold ett bra alternativ. Lite dyrare prisklass, men så värt! 

Färger: Svart, guld

Fabrikat: Ronal wheels

Model: Motorismo Racing 

Pst! Gillar du färglada fälgar? Spana in vårt inlägg där vi listar de snyggaste vita och rosa fälgarna! Snyggaste rosa fälgarna 2023

Vad passar din bil?