Fälgen är en detalj på bilen som kan göra stor skillnad. Ser du en bil som är extra snygg men du kan inte riktigt säga varför så kan det mycket väl vara så att det är fälgarna som sticker ut. Riktiga bilfantaster vet att fälgen är otroligt viktig för att få den rätta looken på din bil. Det finns fälgar som heter Jack Wheeler och de är tillverkade av Jack Wheeler Wheels.

Till vilka bilar passar fälgar från Jack Wheeler?

Fälgar från Jack Wheeler passar extra bra till bilar som kommer att få utstå hård terräng. Ska du bara köra i stan så kan du absolut ha Jack Wheeler men det är kanske inte deras primära målgrupp. Jack Wheeler passar till lite större bilar som kör på grusvägar och mer i terräng. Deras fälgar ger ett uttryck av att vara lite hårda och tuffa och det kan passa dig som vill signalera att din bil klarar av det mesta. Deras fälgar passar till många bilar men de största kunderna är folk som kör Chevrolet och Buick. Deras fälgar finns i olika storlekar beroende på vad du behöver och de kommer att hålla för olika mycket tyngd. Är du osäker så se till att läsa på eller fråga om fälgar innan du köper några. Det är inte roligt att köpa fälgar bara för att de är snygga och sedan märka att de inte passar din bil.

Perfekta fälgar om du kör i terräng

I och med att du troligtvis kommer att köra i mycket terräng och otillgängliga platser med dina Jack Wheeler-fälgar så är det extra viktigt att ta väl hand om dem. Däck och fälgar lever otroligt mycket längre om de sköts ordentligt och ännu viktigare blir det om de utstår mycket smuts och damm. Du bör rengöra dem noga relativt ofta och minst två gånger per år. Då kan du tvätta med ett skonsamt schampo för att inte förstöra ytan på fälgen.

Vad passar din bil?