11 st Rohana fälgar du inte får missa

Rohana fälgar har funnits med i branschen länge. Det är ett fälgmärke med över 20 års erfarenhet. Deras namn är stort i fälgindustrin och kvalité är nyckeln till framgången. Rohana Wheels erbjuder tre unika kollektioner inklusive den helt nya Forged-serien, Rolled Forged-serien och den som startade allt, RC-serien. Distribuerat till över 40 länder.

Mer än bara fälgar

Rohanas varumärke handlar om mer än att bara tillverka fälgar, det är en hel ideologi. Rohanas mål är att erbjuda professionell service samt bra utbud och kvalitet. Deras fälgar är skapade med design och prestanda i åtanke. Fälgarna är även starka och hållbara. 

Populäraste Modellerna

Det finns så många snygga Rohana fälgar, men deras populäraste modeller är samtliga listade nedan:

1. RC7

Rohana RC7 är en signatur design med sju ekrar som framhäver styrka och elegans genom sin asymmetriska design. Ekrarna är tjocka och robusta och även väldigt slitstarka. Detta är en av Rohanas populäraste modeller. 

2. RC10

RC10 är den populäraste modellen av alla Rohana fälgar. Fälgen är djupt konkav, från alla vinklar. Har även en snygg skinande läpp runt om. RC10 får de allra lyxigaste bilarna att skina starkare.

3. RC22

Rohana RC22 är en stilren design med fem ekrar som är kaxig genom sin enkelhet. Genom fem framträdande ekrar förbättras den konkava effekten på grund av dess raka design. 

4. RFG11

Den här fälgen är en del av Rohanas Forge kollektion. Fälgarna ser väldigt lyxiga ut – nästan så att man inte vågar använda dem. Eftersom det är forge fälg är RFG11 otroligt slitstarka. Fälgen går att designa själv, vilket innebär att du själv kan välja färg, storlek och bredd.

5. RFX17

Det senaste tillskottet i Cross Forged-serien är RFX17 som har en modern och elegant design med sportiga ekrar.

6. RFX1

rohana fälgar

RFX1 har 10 raka ekrar som är symmetriska vilket fördelar belastningen jämnt och resulterar i en stark och hållbar fälg.

7. RFV2

rohana fälgar

RFV2 har ekrar som bildar ett snyggt mesh mönster som definitivt kommer att fånga uppmärksamhet på vägarna. Fälgen finns i tre läckra färger.

8. RFX10

rohana fälgar

RFX10 är byggd för form och funktion med ekrar som bidrar till maximal prestanda. RFX5 är special designad för prestandafordon med den senaste tekniken och dessutom är fälgen riktigt snygg! 

9. RFG5

RFG5 tillhör Rohanas forged serie som håller klassens högsta standard. Fälgen är otroligt snygg och går att specialdesigna efter dina behov.

10. RFG3

rohana fälgar

Även RFG3 är en del av forged serien och går även att få custom made. Den här fälgen har helt otroligt snygga detaljer och varje fälg ser handgjord ut, det är helt enkelt en fälg även för de kräsnaste förarna.

11. RFX15

rohana fälgar

RFX15 har en klassisk och modern design som dessutom har det där lilla extra. De ikoniska långa, eleganta ekrarna kan komplettera alla lyx- eller sportfordon.

Läs även: Vilka är de snyggaste Ferrada fälgarna?

https://www.youtube.com/watch?v=Zzxs-SQRfro

Vad passar din bil?