Är V star fälgar något att ha?

Det unika med V star fälgar är att de fångar många blickar på vägarna. Det är en tydlig design med fem tjocka ekrar. Fälgen framhäver din bils snyggaste sidor. Fälgen är tillverkad av det italienska fälg företaget Barzetta wheels. V star har blivit populär i hela europa och har även återförsäljare i Sverige.  Fälgen är specialanpassad för att passa gamla Volvo bilar såsom 940, 240 och v70. Fälgen är utformad för att efterlikna Volvos gamla originalfälgar. V star är dessutom relativt billig, och om du letar efter en fälg till din gamla Volvo bil är det absolut ett bra alternativ.

v star fälgar

V star fälgar

Vilka är Barzetta wheels?

Barzetta är en fälgtillverkare med rötter från Italien. Deras vision är att tillföra mer stil, kvalitet och passion till bilentusiaster över hela världen. Barzetta har en stor passion för fälgar och deras mål är att ständigt uppfylla de behov och önskemål som kunderna efterfrågar. De utvecklar sig ständigt och tror på att det alltid finns nya sätt att förbättra sina produkter. De satsar även stort på att tillhandahålla kvalité och design. Att köra bil ska aldrig vara tråkigt, och med en touch av italiensk stil behöver det aldrig vara det. 

Många kopior

Det finns många kopior av gamla Volvo fälgar idag. Det gäller att vara försiktig med dessa, då många av dem inte håller den godkända kvalitéts standarden. Därför är Barzetta V star ett mycket bra alternativ, eftersom de garanterat håller en godkänd kvalitét standard. Även om V star fälgarna kan anses vara kopior är de noggrant tillverkade med bra material. Barzetta wheels är en stor tillverkade av eftermarknadsfälgar och erbjuder passningsgarantier till sina kunder. V star fälgarna har monterats på många Volvo bilar tidigare och det har inte varit några problem med passformen. Det finns ett stort antal återförsäljare som säljer dessa fälgar i Sverige idag, om man är intresserad av att köpa ett par.

Hur vet jag vilka fälgar jag har?

I bilens registreringsbevis finns detaljer om den exakta däckdimensionen som bilen är godkänd för. Vanligtvis kan du hitta information om den rekommenderade fälgstorleken i användarhandboken, som tillhandahålls av tillverkaren. Kom ihåg att fälgstorleken i tum alltid bör matcha däckdimensionens tumstorlek. Dessutom är det viktigt att säkerställa att dina däck passar fälgens bredd för att säkerställa korrekt passform.

v star fälgar

volvo 240 fälgar

Läs även: Nebula fälgar (hela listan) – Däckline

Vad passar din bil?