Vem tillverkar Rotalla däck? Rotalla däck är en del av ett av Kinas största företag, Shandong Yongsheng Rubber Group. Genom att vara en del av detta företag har Rotalla tillgång till de senaste tekniska lösningarna för tillverkning och distribution av däck.

Rotalla Tire grundades år 2004 med en vision om att vara ett framstående och framåtsträvande däckmärke i Kina. Under de senaste 15 åren har de konsekvent strävat efter att erbjuda prisvärda alternativ. Idag är de erkända som ett pålitligt budgetalternativ.

Fabriken använder toppmodern teknik

Fabirken där Rotallas tillverkning sker uppfördes år 1986 och är utrustad med nyckelteknologi för däckproduktion som hämtats från USA, Tyskland och Japan. Genom att överföra dessa innovativa lösningar till Kina har fabriken kunnat automatisera produktionen och driva anläggningen på ett mer effektivt och miljövänligt sätt.

Rotalla arbetar för att tillverka sina däck under miljövänliga förhållanden. Men det är inte allt – de strävar också efter att designa sina däck på ett sätt som minskar bränsleförbrukningen i din bil.

Brett sortiment till låga priser och rimlig kvalité

Företaget erbjuder en bred variation av däck i olika storlekar. Deras sortiment inkluderar både sommar- och vinterdäck för att möta olika behov. Det som verkligen utmärker denna tillverkare är att de strävar efter att erbjuda däck som uppfyller alla tillverkningskrav för att ge en optimal körupplevelse till sina kunder. Till en billig peng.

Rotalla däck är inte bara prisvärda, de håller också en hyfsad god kvalitet. Deras modeller är särskilt utformade för personbilar, 4WD-fordon och stadsjeepar. Genom att erbjuda både sommar- och vinterdäck täcker de olika säsongers behov.

Filosofin bakom Rotalla varumärket är att erbjuda bästa möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris, vilket gör att alla kan njuta av säkra och bekväma produkter. Med Rotalla kan du vara trygg i vetskapen om att du får prisvärda däck av hög kvalitet. De måste trots allt gå igenom EU:s regelverk för att få saluföras i EU.

Läs mer: Allround däck eller friktionsdäck: Vilket är det bästa valet för ditt fordon?

Vad passar din bil?