Vilka fälgar passar BMW 1 serie? Ge din BMW 1-Serie en uppgradering med nya läckra fälgar! Med en fälgstorlek som sträcker sig från 17 till 18 tum i diameter och en bredd på 7,5 till 8 tum finns det en rad stiliga alternativ att välja mellan. Men om du är nyfiken på att ta det ett steg längre och verkligen sätta din bil i rampljuset, oroa dig inte – du kan faktiskt montera ännu större fälgar.

Du har möjlighet att sätta upp till 20 tums fälgar på din BMW 1-Serie, vilket kommer att ge den en kraftfull och modern look. Men innan du gör ett köp är det viktigt att dubbelkolla att fälgarna har rätt ET (inpressningsdjup) för att säkerställa att de passar perfekt på din bil.

För att göra processen enkel och smidig för dig har vi en praktisk sökmotor där du kan ange ditt registreringsnummer och hitta rätt BMW 1 serie fälgar som är kompatibla med din specifika modell. Om du inte har tillgång till ditt registreringsnummer kan du också manuellt söka på din modell och upptäcka vårt utbud av fälgar.

Så ge din BMW 1-Serie en personlig touch och upptäck det perfekta paret fälgar för att förbättra dess prestanda och utseende. Ta steget mot en körupplevelse som verkligen sticker ut på vägen!

Läs mer: Breddade fälgar: Vad är fälgbreddning?

Fälgar som passar riktigt bra till BMW 1 serie

  • Japan Racing Jr 38
  • Japan Racing Jr 23
  • Japan Racing Jr 18
  • Imaz IM5
  • Imaz FF588
  • Imaz FF689

Att tänka på

För att välja rätt fälgstorlek och dimension för din bil, måste du se till att den överensstämmer med däckets storlek och bredd. Antalet hjulbultar och bultmönstret är också avgörande och bör matcha bilens specifikationer, eftersom dessa inte kan ändras i efterhand. ET-mått (inpressningsdjup) är viktigt för bilens köregenskaper och centrumhålens storlek bör passa bilens hjulnav. Om du är osäker på några av dessa mått bör du rådfråga en expert innan du beställer nya fälgar.

Vad passar din bil?