Ferrada wheels

Vilka är de snyggaste Ferrada fälgarna? Ferrada wheels är ett fälg företag de flesta känner till. De är baserade i Houston USA, och är kända för att tillverka väldigt konkava lyxiga fälgar, oftast till sportbilar. Men vilka är deras snyggaste modeller? Vi rankar topp 5 snyggaste Ferrada fälgar!

Marknadens lyxigaste fälgar

Ferrada wheels brukar många gånger beskrivas som världens lyxigaste fälgar. Ferrada fälgar har även blivit mycket populära i Sverige, och intresset fortsätter att växa bland konsumenter. Om du funderar på att köpa Ferrada fälgar bör du börja spara redan nu. Eftersom det är en lyxfälg, är priset även mycket högre än genomsnittspriset för fälgar. Dock går det att konstatera att man får vad man betalar för – Fälgarna är tillverkade med högsta kvalité och små lyxiga detaljer. 

Är fälgarna svåra att få tag på?

Fälgarna är inte svåra att få tag på. Eftersom fälgarna har blivit så kända så finns det många återförsäljare i Sverige som säljer Ferrada wheels. Vi förstår att det är svårt att välja bland så många snygga modeller, så vi har tagit fram en lista med topp 5 snyggaste Ferrada fälgar!

Topplista snyggaste Ferrada fälgarna 2023

1. FR4

Det är svårt att inte sätta FR4 högst upp på listan – Fälgen är en av deras populäraste och vi förstår varför. Fälgen är extremt konkav, har 10 ekrar och en skinande läpp runt om.

Storlekar: 19-22”

Modell: FR4

Färger: Silver, brons, svart och B-P.

2. FR8

ferrada fälgar

FR8 är den perfekta fälgen för att visa upp sportiga bilar med stor bromsok- Den är en av Ferradas lättaste fälgar, och är designad för att ha både stil och prestanda. 

Storlekar: 20-21”

Modell: FR8

Färger: brons, röd, gunmetal, silver

3. CM1

CM1 har en robust, sportig och mycket konkav design. Den kommer även i nya unika färger. Fälgen har snygga detaljer som gör den extra kaxig. 

Storlekar: 19-22”

Modell: CM1

Färger: mattsvart, borstad silver, graphite, B-P, brons

4.  FR2

FR2 är en fälg som får folk att stanna upp – För att titta på den snygga designen. Maximalt konkav från alla vinklar – FR2 går inte att missa

Storlekar: 19-22”

Modell: FR2

Färger: Brons, svart, silver, B-P

5. FR3

ferrada fälgar

Såklart kan vi inte göra en lista utan FR3. Det är en klassisk fem ekrad fälg som passar alla. Den är elegant och simpel, vilket har gjort den väldigt populär. 

Storlekar: 19-22”

Modell: FR3

Färger: brons, svart, silver, b-p

Läs även vår artikel där vi rankar topp 5 guldiga fälgar: Kör med guldiga fälgar 2023 

Vad passar din bil?