Vita fälgar – våga vara unik

Vita fälgar påväg. Har du koll på dem senaste trenderna inom fälg världen? Om inte, så har vi det. Snart är det 2025, och det betyder nya bilmässor, nya fälgar, nya bilar.

Har du svårt att välja vilka fälgar du ska köpa inför det nya året? Varför inte prova något nytt? Vita fälgar är något du verkligen borde hålla utkik efter. Dock måste du vara väldigt försiktig med dem – Vita fälgar = Lättare att få stenskott. Det är även viktigt att rengöra dem ofta, så att de behåller sin snygga färg.

Stick ut från mängden

Var inte rädd att sticka ut från mängden! Vad är det första man lägger märke till på en snygg bil? Jo, det är fälgarna. Vita fälgar är unikt, och har samtidigt en elegans som får din bil att se exklusiv ut. Det är speciellt effektivt att ha vita fälgar på stora bilträffar och mässor – När det finns flera hundratals snygga bilar är det inte lätt att sticka ut, men med vita fälgar kommer du garanterat att göra det. 

 

Här kommer 5 vita fälgar att hålla koll på!

1. JR32 White

Japan racing måste vara en av de populäraste märkena när det kommer till vita fälgar. De har många snygga modeller att välja mellan. Jr32 är enkel, stilren och med endast fem ekrar är den även lätt att rengöra. Det är en av de mer diskretare vita fälgarna. Här kan du till exempel hitta dessa fälgar i storleken 10.5 x 18 och bultcirkel 5×114.3

Fabrikar: Japan racing

Modell: JR32

Färger: Gold, white, black, hyper black

2. Motegi Mr154 Battle White

Här har vi en kritvit fälg som verkligen sticker ut. Motegi racing är ett välkänt varumärke som tillverkar aluminium fälgar av hög kvalité. Mr154 Battle är en mycket populär fälg som syns på många bilar, framförallt i USA och Canada. En snygg och sportig design som kommer att omvandla looken på din bil helt och hållet.

Fabrikar: Motegi Racing

Modell: MR154

Färger: White, midnight blue, gold, black

3. Rota Recce

Recce är en riktigt snygg fälg med ett populärt urval av tillbehör, denna motorsportinspirerade fälgen ser bra ut på alla bilar, och är väldigt uppskattad.Rota wheels är ett fälg företag baserat i UK.

Fabrikar: Rota wheels

Modell: Recce

Färger: black variant, steel grey, white, gunmetal

4. JR SL01

vita fälgar

Eftersom Japan racing har tillverkat så många snygga vita fälgar måste vi ju bara ta med en till JR fälg i vår lista. JR SL01 – En helt vit fälg, inte en endaste detalj på fälgen är i någon annan färg, inte ens centrumkåpan och loggan. Med den unika sportiga designen och sin helvita färg kan man inte annat än säga att detta är en riktigt kaxig fälg.

Fabrikar: Japan racing

Modell: SL01

Färger: silver, white, gold, gunmetal, black, bronze

5. Cosmis MRII White Wheel

vita fälgar

Här har vi listans exklusivaste fälg – MRII. Cosmis är ett fälgföretag som är kända för att tillverka exklusiva fälgar specialanpassade till sportbilar. Och precis som Japan racing, har dem många snygga vita fälgar. Fälgen har en aggressiv look, samtidigt som den passar den dagliga föraren. Inpräglade bokstäver på läppensnygga detaljerna får verkligen fälgen att glänsa.

Fabrikar: Cosmis

Modell: MRII

Färger: bronze, white, hyper bronze, black, gunmetal

Älskar du vita fälgar? Spana även in våra andra artiklar om topp 5 rosa och guldiga fälgar Snyggaste rosa fälgarna 2025  Kör med guldiga fälgar 2025

Vad passar din bil?