Volvo V60 fälgar (14st modeller som passar)

Volvo v60 är en av Sveriges populäraste bilar. Idag ser vi många sådana bilar rulla förbi på vägarna. Men det är inte alla som har originalfälgar. Många bilentusiaster idag köper eftermarknadsfälgar för att lyxa till utseendet på bilen. Men det är inte alla eftermarknadsfälgar som är bra eller passar. En del är replika fälgar som är skapade med usla förutsättningar. Om ni vill läsa mer om det finns det ett inlägg här: 30 Anledningar att inte köpa replika fälgar.

Vilka eftermarknadsfälgar är bra?

Det finns en hel del eftermarknadsfälgar idag som är tillverkade med toppkvalité och nya tekniker såsom flowforming, forged m.m. Några exempel på högkvalitativa eftermarknadsfälgar är Imaz wheels, och de har många fälgar som passar just Volvo V60.

Vår lista på Volvo V60 fälgar

1. Imaz wheels IM5

volvo v60

Det är ingen hemlighet att denna fälgen är populär bland Volvo bilar i Sverige. Vi har sett den på många Volvo modeller, allt från V60 till V90 och V70. Vill du köra på ett säkert kort kan du alltid välja IM5, då du vet att den kommer att sitta snyggt på din Volvo v60.

2. Imaz wheels FF689

Volvo v60

Om du vill satsa på en lite mer vågad fälg är denna definitivt för dig. Detta är en fälg vi har sett på många ombyggda volvo bilar, som vill pimpa sin bil med det där lilla extra. Vill du sticka ut i mängden borde du spana in FF689. Om blå är lite för mycket för dig finns den även i silver, svart och bronze.

3. FF660

Volvo v60

För förare som vill köra på lite mer klassisk och simpel stil är detta den perfekta fälgen. FF660 finns nämligen också i ocean blue, men har en simplare struktur än FF689. Även den här fälgen har varit mycket populär bland Volvoförare i Sverige.

4. IM14

Volvo v60

Denna fälgen finns även i 17″ och passar bra för föraren som vill köra med lite mindre fälgar. Den är väldigt konkav vilket ger bilen en mycket exklusiv känsla. Det är en mycket prisvärd fälg vilket uppskattas av många.

5. FF588

Volvo v60

Detta kanske inte ser ut som den klassiska Volvo fälgen, men FF588 har verkligen motbevisat oss på den fronten. Den sitter som en smäck på Volvo V60 och ger bilen ett sportigt utseende.

6. IM8

Ännu en mycket prisvärd fälg, vilket alltid uppskattas. Den här fälgen har varit speciellt populär att köra med under vintersäsongen, då den är väldigt slitstark och tålig, speciellt jämfört med andra eftermarknadsfälgar.

7. FF556

Den här fälgen gör sig snygg på de flesta bilarna. Den har en enkel design med få, tjocka ekrar och kommer i stilrena färger. FF556 är också en väldigt slitstark och tålig eftermarknadsfälg.

8. IM13

Volvo v60

Här har vi ännu en fälg med en kaxigare framtoning. Specialdesignad för de som vill synas på vägarna. IM13 är en fälg som har funnits i många år och har varit mycket uppskattad.

9. FF675

FF675 är en lite nyare fälg, men börjar bli väldigt populär, minst sagt bland Volvo bilar. Den finns i många snygga färger och kommer säkerligen att sitta snyggt på din V60.

10. FF593

Detta är en väldigt elegant fälg som är lika snygg på en BMW som en Volvo. Fälgen är dessutom väldigt lätt att rengöra, då den har en ganska få och smala ekrar.

11. FF499

FF499 är också en relativt ny fälg, och vi har sett den mest på Audi bilar än sålänge. Men den har faktiskt perfekt passform för Volvo V60 och vi är säkra att den skulle se fantastisk ut.

12. FF635

Här har vi en tidlös fälg men fantastiskt snygg design. Den sitter snyggt på alla bilar och passar utmärkt på V60.

13. FF599

Det här är inte heller det klassiska Volvo stuket, men oj vad snyggt det hade suttit. Vågar du prova?

14. FF517

Här har vi en riktigt lyxig fälg. Den har funnits med i många år och suttit på många Volvo bilar.

Vilka däck passar volvo V60?

När det gäller däck som passar Volvo V60 finns det några populära alternativ att välja mellan. Här är några exempel:

  1. 215/55R16
  2. 235/45R17
  3. 235/40R18

Dessa dimensioner är vanliga och rekommenderas för att uppnå optimal prestanda och passform på Volvo V60. Kom ihåg att kontrollera din bils handbok eller rådfråga oss, dina experter.

https://www.youtube.com/watch?v=PGTT0gsgmi0

Vad passar din bil?