American Racing fälgar (topplistan av Däckline)

American racing är kvalitativa aluminiumfälgar från USA. Företaget startade redan så tidigt som år 1956 och började tillverka eftermarknadsfälgar med inriktning på racing. Idag är american racing ledande inom tillverkning av eftermarknadsfälgar i kategorin racing. De säljer fälgar i storlekar från 14 till hela 28”. Detta gör att fälgarna passar de flesta bilarna som finns på marknaden idag.

Hög kvalité

American racing lägger ner mycket tid och omsorg i tillverkningsprocessen av sina fälgar. Tekniken och innovationen som har drivit American Racing att kontinuerligt utveckla nya och spännande produkter genom åren fortsätter än i dag. Från början tillverkade företaget magnesiumfälgar, men har genom åren sadlat om till smidda aluminiumfälgar. American racings forged linje produceras i USA och är både starkare och lättare än gjutna fälgar. Alla dessa fälgar är skräddarsydda och handgjorda av 6061 smitt aluminium och tillverkade på beställning efter storlek, stil och finish.

american racing fälgar

Precision och styrka

American racing satsar hårt på precision, styrka och hållbarhet. De vill göra varje kund 100% nöjd med sitt köp, därför är de väldigt noggranna med att fälgarna ska vara perfekta. Utöver att fälgarna är snygga är de även väldigt slitstarka. Det innebär att du kan köra med fälgarna under både sommar och vintersäsong utan att förstöra dem. Om man sköter fälgarna på rätt sätt kommer de att hålla i många år. 

Var kan man köpa American racing fälgar?

American racing fälgar tillverkas i USA, men har återförsäljare i ett flertal länder runt om i världen. Det är även möjligt att köpa fälgarna i Sverige, dock är det lite svårare att hitta då de endast finns i ett fåtal butiker. Det går även att beställa fälgarna direkt från USA, men då får man räkna med att leveranstiden kommer att ta ganska lång tid. 

Passar fälgarna bara på racingbilar?

Svar, nej. Fälgarna passar inte bara på amerikanska bilar och racing bilar som många tror. Eftersom fälgarna går att skräddarsy och finns i många dimensioner passar American racing fälgar de flesta bilar som finns idag. Allt från en äldre Volvo till en nyare sportbil.

Vad är nebula fälgar?

Vad passar din bil?