Vi har över 60 st grossen fälgar i lager

Vem är det som tillverkar Grossen fälgar? Det är den svenska däckdistributören Gummigrossen som har grundat fälgmärket som kallas “Grossen”. Deras koncept syftar på att sälja snygga och prisvärda fälgar som passar alla bilar. Fälgarna passar de flesta bilmärken på marknaden idag, såsom Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen m.m. Fälgarna är både stilrena och konkava.

Är grossen fälgar bra för att pimpa bilen?

Med grossen fälgar kan vem som helst pimpa sin bil utan att spendera en förmögenhet. Dessa aluminiumfälgar må vara billiga, men kompromissar inte med kvalitén. Grossen är kända för att ha ett brett sortiment och ett stort utbud att välja på. Grossens fälgar passar särskilt bra till lite större bilar, då fälgarna har en stor maxbredd. Den här fälgen är för dig som söker kvalité, säkerhet och stil.

Populäraste modellerna

1. Grossen 8

Grossen fälgar

Detta är en riktigt kaxig fälg med unika ekrar som går hela vägen ut, och kan förvandla vilken bil som helst till en sportbil. Färgen black polish är en svart polerad glansig fälg. (tryck på bilden för att komma vidare till vårt Grossen sortiment)

2. Grossen 1

Grossen fälgar

En mycket populär konkav fem ekrad fälg. GG 1 är stilren, snygg och säljs till ett mycket bra pris. Denna fälgen ser man ofta rulla förbi på vägarna.

3. Grossen 10

GG grossen 10 ser väldigt exklusiv ut. Den passar bra på sportbilar och bilar som har stor bromsok, vilket innebär att om du letar efter en kaxigare fälg kommer den här inte göra dig besviken.

4. Grossen 2

Detta ser ut som en riktig racing fälg. Med unika detaljer och snygga ekrar kan man tro att detta är en riktigt dyr fälg. Men det är den inte. Lite för bra för att vara sant?

5. Grossen 3

Den här fälgen passar de flesta bilarna på grund av den stilrena designen. Men det är ingen tråkig fälg för det, snarare tvärtom. Trots att det är en robust fälg ser den väldigt elegant ut.

https://www.youtube.com/watch?v=vzyv4l6oe94

Vad passar din bil?