Fälgar kan göra att din bil får ett nytt utseende. Det kan göra att din bil står ut bland andra bilar som liknar din och med snygga fälgar kommer du garanterat att få en del avundsjuka blickar. Det gör en större skillnad än man kan tro och det vet alla som håller på med bilar. Vill du ha väldigt speciella fälgar så ska du kolla in dem från 3sdm. De har en tillverkningsanläggning där de gör allting själva och de har koll på tillverkningen till 100 % själva. Du kommer aldrig bli besviken med deras fälgar. När de tillverkar allting själva så är det lätt för bolaget att ändra på utseendet efter vad marknaden vill ha.

Vem är tillverkare av 3sdm?

3sdm är ett företag som tillverkar sina egna fälgar. Det är ett bolag som startade i Englands södra delar och har därför ett liknande klimat som stora delar av Sverige även om vi har det kallare vissa delar av året. Fälgar och däck i övrigt kan vara väldigt påverkade av vädret så det är alltid bra att kolla vilka rekommendationer det finns för dina däck och fälgar. 3sdm är ett ganska nytt bolag men det har vuxit enormt snabbt och det är för att de erbjuder fälgar av hög klass och till en speciell design.

Passar på många bilar

Nästan alla bilar kan ha fälgar från 3sdm. Det är farligt att säga alla bilar för det finns nästan alltid något undantag men i stort sett alla bilar från sportbilar till vardagsbilar kan ha fälgar från 3sdm. Det är ett bra köp eftersom du kommer att sticka ut ur mängden då deras fälgar inte är så konventionella utan ofta hyllas för sin speciella stil.

Ska man säga något om vilka bilar som klär allra bäst i fälgar från 3sdm så är det låga bilar med en lite aggressivare ton. Deras design gör att du kan ha likadana fälgar både fram och bak.

Vad passar din bil?