Work Wheels är ett japanskt företag som anses vara lite av en klassiker. De har varit aktiva i branschen sedan år 1977. I deras sortiment kan man hitta olika serier och stilar av fälgar. Något som kännetecknar Work Wheels är den unika designen som också är något som har gjort märket välkänt. Trots att företaget inte är en av världens största så har de blivit väldigt populära. Vill man ha fälgar som har en unik design samt bra kvalitet är Work fälgar ett bra alternativ.

Snygga Work wheels modeller

Bland annat så har Work fälgar några riktigt snygga modeller på fälgarna. För de som vill ha fälgar med lite tuffare attityd och design är Work Crag BJs att rekommendera. De blir häftiga med lite större bilmodeller som Toyota. En annan häftig modell är Work Crag T-Grabic som också passar bra till lite större bilmodeller. Denna modell passar även utmärkt till off-road och kan ge en vanlig bil lite av en racingkänsla.

Populära Work fälgar

Framförallt så är den lite tuffare modellen Work Crag BJs en populär modell. Den är perfekt för de som vill att deras bil skall sticka ut lite. Vill man inte ha en vågad färg på bilen så räcker det med ett par tuffa fälgar. Work Back Label Zeast BST2 är även den en cool modell som har häftiga detaljer i blått. Vill man ha en mer klassisk modell är Work Crag CSJ en populär modell som finns i en matt grå färg.

Det finns med andra ord några populära modeller som även är några av de snyggaste ur sortimentet. Work Crag T-Grabic är även det en väldigt populär modell som har en unik design vilket gör att den sticker ut. Man kan välja mellan färgerna svart och titanium där den sistnämnda färgen blir en fräck detalj på bilen.

Vad passar din bil?