Bronze fälgar? Här är topp 10 i Sverige

Bronze fälgar är riktigt snyggt. Det är många fälg tillverkare som har hoppat på trenden och designat fälgar i just bronze. En av anledningarna till att det har blivit så populärt med bronze fälgar är att det får din bil att se exklusiv och lyxig ut. Guldiga fälgar kan bli för mycket för många, medans bronze är lite mer nedtonade. Tur att vi har ett stort utbud av bronze fälgar, i olika design och nyanser, så att det finns något för alla.

Bronze fälgar har blivit de nya svarta

Det påstås att bronze fälgar är det nya svarta – vilket innebär att de nästan börjar bli lika populära som svarta fälgar. Silvriga fälgar ligger dock fortfarande på topp. Men vem vet, om några år kanske det är bronze fälgar som alla kör runt med istället?

10 snyggaste bronze fälgar

1. Imaz wheels FF588

bronze fälgar

Den här fälgen har en matt bronze färg som är lite kallare i tonen. Det gör att den passar på nästan alla bilar, eftersom färgen smälter in lättare. En fälg med mycket sportig framtoning och med den här färgen är det svårt att hålla blickarna borta. 

2. Imaz wheels FF599

bronze fälgar

Detta är en väldigt unik fälg, med många kaxiga detaljer. Ska man ha en sån här fälg är det ingen idé att vara blygsam. Kör den i matt bronze med borstad yta, vi garanterar att all uppmärksamhet kommer att vara riktad på din bil.

3. Imaz wheels FF675

bronze fälgar

Även den här snygga konkava fälgen finns i bronze. Den har en svart läpp runt om, och en mörkare matt bronze färg. Denna fälgen har varit mycket populär i bronze sedan den kom ut förra året, och vi förstår varför.

4. FF593

bronze fälgar

Här är en fälg med det lilla extra – som ser riktigt dyr och lyxig ut. Det är skinande ljus bronze färg som lutar lite åt det guldiga hållet, och fälgen har riktigt snygga detaljer. Den här fälgen kommer att lysa upp vägarna vill vi lova.

5. FF689

bronze fälgar

Här har vi ännu en snygg mörkare bronze fälg, med en skinande svart läpp runt om. Dock är detaljerna på den här fälgen väldigt annorlunda, men gud så snygga. Detta är ännu en fälg som har varit mycket populär i just denna färgen.

6. FF660

En simpel, 5 ekrad fälg med utstickande detaljer. Den här fälgen passar alla bilar och förare, då den är väldigt elegant och stilren.

7. JR29

Här har vi en mörkare bronze färg som lutar mer åt det gråa hållet. Det är perfekt för förare som inte vill ha för mycket färg, men ändå testa något nytt och spännande.

8. JR28

En fälg som är väldigt prisvärd för hur dyr den ser ut. Detaljerna på fälgen gör att den ser väldigt lyxig ut, speciellt i bronze. Men faktum är att vem som helst kan köra med en sån här snygg fälg, då de säljs till rimliga priser.

9. CVR2

Den här fälgen är däremot lite dyrare. Men det är ganska värt, med tanke på kvalitén och designen. Du kan även specialdesigna fälgen själv, dvs välja eget ET mått, bredd m.m.

10. JR37

Den här fälgens utstrålning skojar man inte bort. Den ligger i den dyrare prisklassen, däremot går det att specialanpassa även den här fälgen efter dina behov.

Men vill du verkligen sticka ut i mängden, kolla in dessa rosa fälgarna vi har valt ut! Då snackar vi unika fälgar.

Vad passar din bil?