Vilka är Ashes wheels?

Ashes wheels är ett företag som är baserat i Broby, Sverige. All montering görs på plats, men företaget outsourcar sin produktion till bland annat Tyskland, Kina, Flen och Storbritannien. Ashes wheels har själva nämnt att de endast använder seriösa och stora leverantörer, som arbetar med välkända varumärken. Bland annat OEM leverantörer.

Design

Alla ashes wheels mönster är deras egna, men de har nämnt att de även gillar att ta in externa designers ideér för att inspireras. Fälgarna är kända för att ha unika mönster och färger som absolut inte går att missa. Företaget är välkända för att specificera fälgar till varje kund, vilket gör att du kan special designa dina egna fälgar.

Customize dina fälgar

Som vi precis nämnde kan du specificera dina egna fälgar. Det betyder att du själv bestämmer om du vill ha fälgen pulverlackerad, polerad, borstad, kormad osv. Alla fälgar är tillverkade med forged aluminium. Du kan även välja ET mått, storlek, färg och bredd. Det går att välja allt mellan 18-22”.

Snyggaste fälgarna från Ashes wheels

Vilka är Ashes wheels snyggaste fälgar? Med alla kaxiga modeller är det svårt att välja. Vi listar de 5 fälgarna vi tycker är snyggast från deras sortiment. 

1. ARC

Den här modellen är riktigt kaxig. Arc ser sportig ut och har snygga detaljer och väljer du en färg som denna borstade röda kommer du definitivt att synas på vägarna. 

2. HIVE

Här har vi verkligen en unik fälg – Utan ekrar. Det är istället små mönster i aluminiumet som efterliknar ekrar, vilket gör detta till en cool och annorlunda fälg som verkligen sticker ut från mängden.

3. L-14

L14 är en fälg som endast har 4 ekrar – som bildar ett korsmönster. Detta skapar riktigt cool effekt när hjulen rullar. Ännu en unik och kaxig fälg.

4. MOB

Ashes wheels

Är det en fälg eller ett konstverk – Denna fälgen har en så fin, detaljerad och häftig design att det är svårt att inte titta på den. Den kanske inte passar alla, men för dem som är extravaganta är detta den perfekta fälgen

5. TKU

Ashes wheels

Här har vi en riktig racing fälg – Den efterliknar lite de kromade fälgar som brukar sitta på äldre amerikanska bilar och vi älskar viben – Retro möter sport

Läs även: Vilka är de snyggaste Ferrada fälgarna?

Vad passar din bil?